Wie zijn wij

Gezellig, volks EN vooral thuiskomen!
 

Praat & eetcafé ’t Graan

 

Eetcafé en praatcafé 't Graan
Ons verhaal

Van droom tot werkelijkheid

We hebben al jaren een passie voor horeca. We zijn reeds ruime tijd actief in het vak, waarbij we de laatste 18 jaar ervaring hebben opgedaan in de verschillende vormen die de horecasector kent waaronder de sales en het management van een evenementenlocatie te Antwerpen. Met de onweerstaanbare drang naar een eigen zaak kwamen we zo terecht bij de vroegere Vlaamsche Leeuw. Toen we hoorden dat deze gezellige locatie vrij stond, ging onze droom in vervulling en ontstond praat- en eetcafé ‘t Graan.

OVER ’t graan

Gezellig, volks en vooral thuiskomen!

’t Graan is een praat en eetcafé met een beperkte eetkaart maar vooral verse producten.
Het is gelegen in het gezellige dorp Wildert – Essen waarbij ons aangenaam terras iedere zonnestraal optimaal benut.
U kunt bij ons terecht voor een lekkere burger met frietjes, een pasta van de week, of een overheerlijke weekschotel ! Dit samen met een goed glas wijn of tal van onze speciale bieren.

In de week bent u vanaf 11 uur ‘s ochtends welkom voor een verse tas koffie of thee met een zoetigheid of een heelijk stuk taart. Vanaf het middaguur serveren we lunch en dagverse soep! Vanaf 17 uur ben je welkom om te genieten van onze diner.. dit in een huiselijke ongedwongen sfeer, waar het zalig even thuiskomen is. Ook voor de kleintjes hebben we een kaart met bijvoorbeeld de populaire vissticks met spinazie.

Daarnaast ontbreken als bourgondisch praat- en eetcafé ook de tal van borrelhapjes niet, want ook aan de kleine trek bij de borrel is gedacht bij ‘t Graan. Opzoek naar sfeer en gezelligheid? Kom langs en ervaar ‘t Graan!

Onze sterktes

Wat hebben we te bieden?

Dagverse gerechten

We staan garant voor dagverse gerechten. Van een dagverse soep, een voedzame lunch, een sfeervol diner tem tal van gezellige bites.

Heerlijke drankjes

U kan bij ons terecht voor een verse tas warme koffie of thee. Als absolute aanraders zijn er natuurlijk ook onze goede wijnen en tal van speciale bieren. 

Feestzaal

Voor de feestgangers beschikken we naast ons gezellig praat en eetcafé, ook over een ruime en sfeervolle feestzaal. Iets te vieren? Dit kan bij ’t Graan! 

Thema-avonden

Ons volgen op social media is een absolute aanrader! We communiceren er regelmatig onze thema-avonden zoals een mosselavond of barbecue.

Openingsuren

WOE - DO - VRIJ - ZAT
14:00 – 23:00

ZONDAG
14:00 – 22:00

MA & DI
Zijn we gesloten

Contacteer ons

6 + 8 =